Rekisteröityminen

Tervetuloa SUEKin verkkokoulutusportaaliin.
Rekisteröidy täyttämällä alla olevat tiedot. Huom! Mikäli et kuulu lajiliittoon valitse Vieras tai UrheiluopistotEtunimi on pakollinen

Sukunimi pakollinen

Sähköposti on pakollinen.

Salasanan täytyy sisältää vähintään 5 merkkiä

Salasanan täytyy sisältää vähintään 5 merkkiä

Lajiliitto on pakollinen

Rooli on pakollinen

Syntymäaika on pakollinen
Olen tutustunut SUEKin tietosuojaselosteeseen ja annan suostumukseni henkilötietojeni käyttöön ja rekisteröintiin niiden mukaisesti. *
* Pakollinen kenttä
PUHTAASTI PARAS

PUHTAASTI PARAS - VERKKOKOULUTUKSEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä on selostus siitä, kuinka Puhtaasti paras -verkkokoulutukseen osallistuvien henkilötietoja käsitellään. Selostuksessa kuvataan, mitä henkilötietoja verkkoportaalista kerätään, kuinka niitä käytetään, kuka niihin pääsee käsiksi ja kuinka tiedot suojataan asiattomalta käytöltä.

Henkilötietosi suojataan tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry on velvoitettu käsittelemään tietoja luottamuksellisesti.

1. Mitä tietoja kerätään ja mihin tarkoitukseen?
Ohjelmaan tallennetaan jokaisen käyttäjän nimi, sähköpostiosoite, kansallinen lajiliitto tai muu valittu organisaatio, mahdollinen alalaji, rooli urheilussa sekä rekisteröitymispäivämäärä ja suorituspäivämäärät. Käyttäjän nimen ja sähköpostiosoitteen rekisteröimistä käytetään ohjelman käytettävyyden parantamiseen, ja sen ansiosta käyttäjä voi käydä verkkokurssia läpi osissa eri aikoina.

Lisäksi ohjelma kerää tilastotietoa osioiden suorittamisesta ohjelman seurantaa ja kehittämistä varten. Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry rekisteröi tiedon ohjelman suorittamisesta, ja tieto voidaan lähettää kansalliseen lajiliittoon, Suomen Olympiakomiteaan ja Suomen Paralympiakomiteaan. Jotkin lajiliitot edellyttävät suoritetuista kursseista erillisiä raportteja, joihin kirjataan sekä tilastotiedot että yksittäisten urheilijoiden tiedot. Siksi onkin tärkeää, että Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry pystyy tekemään asianmukaisia raportteja.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat saada yhteenvetoja ja todistuksen suorituksestaan, kun koko ohjelma on suoritettu.

2. Kuka pääsee käsiksi tietoihin ja kuinka niitä käytetään?
Kun ilmoitat rekisteröitymisen yhteydessä kansallisen lajiliittosi, liitolle voidaan ilmoittaa, kun olet suorittanut Puhtaasti paras -verkkokoulutuksen. Nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi käytetään vain edellä selitettyihin tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

3. Tietojen suojaaminen ja poistaminen
Kaikki tiedot tallennetaan suojattuun tietokantaan. Tietojen väärinkäytön riski on vähäinen, koska tallennettuna on vain urheilijan nimi, sähköpostiosoite, kansallinen lajiliitto tai muu valittu organisaatio, mahdollinen alalaji, rooli urheilussa sekä rekisteröitymispäivämäärä ja koulutusten suorituspäivämäärät.

Tiedot poistetaan 10 vuoden päästä koulutuksesta.

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry