Rekisteröityminen

Tervetuloa SUEKin verkkokoulutusportaaliin.
Rekisteröidy täyttämällä alla olevat tiedot. Huom! Mikäli et kuulu lajiliittoon valitse Vieras tai UrheiluopistotEtunimi on pakollinen

Sukunimi pakollinen

Sähköposti on pakollinen.

Salasanan täytyy sisältää vähintään 5 merkkiä

Salasanan täytyy sisältää vähintään 5 merkkiä

Lajiliitto on pakollinen

Rooli on pakollinen

Syntymäaika on pakollinen
Olen tutustunut SUEKin tietosuojaselosteeseen ja annan suostumukseni henkilötietojeni käyttöön ja rekisteröintiin niiden mukaisesti. *
* Pakollinen kenttä
PUHTAASTI PARAS

SUEKIN VERKKOKOULUTUKSEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä on selostus siitä, kuinka Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:n verkkokoulutuksiin osallistuvien henkilötietoja käsitellään. Selostuksessa kuvataan, mitä henkilötietoja verkkoportaalista kerätään ja kuinka niitä käytetään.


1. Mitä tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kuinka tietoja käytetään
Rekisteröitymisen yhteydessä ohjelmaan tallennetaan jokaisen käyttäjän nimi, sähköpostiosoite, syntymäaika, kansallinen lajiliitto tai muu valittu organisaatio, mahdollinen alalaji, rooli urheilussa sekä rekisteröitymispäivämäärä. Lisäksi ohjelma rekisteröi verkkokoulutusten suoritustiedot. Suoritustietojen rekisteröinti mahdollistaa myös sen, että verkkokoulutusta voi tehdä osissa. Rekisteröityneet käyttäjät saavat koulutuksen päätteeksi todistuksen suorituksestaan.

Lajiliitot ja muut urheiluorganisaatiot tarvitsevat erillisiä raportteja seuratakseen verkkokoulutusten suorittamista eri kohderyhmien osalta. Rekisteröitymisen yhteydessä valitulle organisaatiolle voidaan toimittaa raportteja, joissa on kirjattuna koulutusten suoritustiedot sekä kerätyt henkilötiedot. Valitun organisaation lisäksi tiedot voidaan tarvittaessa toimittaa myös Suomen Olympiakomiteaan ja Suomen Paralympiakomiteaan (koskee pääsääntöisesti tukiurheilijoita ja kisajoukkueita). Tietoja käytetään vain henkilön verkkokoulutusten suoritusten todentamiseen, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

2. Tietojen suojaaminen ja poistaminen
Kaikki tiedot tallennetaan suojattuun tietokantaan. Tiedot poistetaan 10 vuoden päästä viimeisen verkkokoulutuksen suorittamisesta.


Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry